Image
Bilde av lokalene våre
Text

Kontorets historie


Dagens advokatkontor forvalter en lang og god advokattradisjon på Gjøvik. Kontorfellesskapets opprinnelse skriver seg tilbake fra 1946 da høyesterettsadvokat Sverre Askvig gikk inn i kompaniskap med overrettssakfører Hans A. Eid på Gjøvik. Senere har både advokat Gefle, Fossen og Eid hatt gleden av å være i kontorfellesskap med høyesterettsadvokat Askvig.


I 1994 overtok så advokat Stenseth den portefølje som advokat Elling Follestad hadde opparbeidet gjennom nesten 20 års advokatpraksis på Gjøvik og gikk inn i fellesskapet. I 2001 tiltrådte advokat Fremstad inn i kontorfellesskapet. Advokat Lars Oscar Strand ble i august 2010 ansatt som advokatfullmektig, og fra januar 2013 ble han partner i advokatfellesskapet.


I desember 2012 døde vår mangeårige og kjære kollega, advokat Tore Johan Fossen. Han er og vil bli dypt savnet for sine gode kunnskaper, og for sin lune humor og trygge tilstedeværelse.


I mars 2015 ble Eva Kulsvehagen ansatt som advokatfullmektig. Dr.juris advokat Stenseth og Advokat Lars Oscar Strand gikk begge ut av kontorfellesskapet høsten 2017. Advokat Camilla Pernille Kvaksrud tiltrådte kontorfellesskapet 1. august 2017, og den 1. desember 2017 tiltrådte også advokat Henrik K. Thorrud.


Kontorfellesskapet består per dags dato av 5 advokater, en fullmektig og to sekretærer. Vi er stolte av å kunne dekke et bredt spekter av fagområder.

Text

Kontakt oss


Våre lokaler har en sentral beliggenhet i Storgata 2 i Gjøvik, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og rettslokalene i Gjøvik tingrett.


Advokatene Storgata 2 ANS

Storgata 2, 2815 Gjøvik

Tlf: 61 18 18 60

Faks: 61 18 18 65

Image
Medlem i Advokatforeningen
Googlemap
Text

Jeg ønsker å bli oppringt 


Vi ringer deg gjerne for en uforpliktende samtale. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon