Text

Strafferett


Innen strafferett kan vi bistå som forsvarer og bistandsadvokat, men også med rådgivning ved vurdering av om straffbart forhold er begått og mulig anmeldelse. Mange straffbare forhold utløser i tillegg et krav om erstatning. Dette vil også være forhold våre advokater kan være behjelpelige med. Kontoret har bred og lang erfaring innenfor strafferettens område. Våre advokater har håndtert straffesaker innenfor alle deler av fagfeltet, herunder har både advokat Eid og Fremstad erfaring fra påtalemyndighetene. Advokat Fremstad er også oppnevnt som offentlig forsvarer ved Gjøvik tingrett og Eidsiva lagmannsrett.


I de fleste straffesaker dekker retten salær for forsvareroppdrag fra det tidspunktet det er tatt ut tiltalte i saken. Retten dekker også salæret ved vurdering av varetektsfengsling. Når saken er under etterforskning - altså før tiltale er tatt ut - vil klienten normalt måtte dekke salæret selv. Dersom det er særlig grunn for bistand av forsvarer i saken på etterforskningsstadiet kan dekning av salær innvilges på særskilt grunnlag. I enkelte saker vil også pårørende ha krav på dekning av salæret fra retten.


Ta gjerne kontakt med våre advokater for å få vurdert om din sak faller inn under noen av dekningsalternativene.

Text

Send oss en henvendelse 


Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Henvendelse
Feltet er påkrevd
Send
Text

Kontakt oss


Våre lokaler har en sentral beliggenhet i Storgata 2 i Gjøvik, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og rettslokalene i Gjøvik tingrett.


Advokatene Storgata 2 ANS

Storgata 2, 2815 Gjøvik

Tlf: 61 18 18 60

Faks: 61 18 18 65

Image
Medlem i Advokatforeningen
Googlemap
Text

Jeg ønsker å bli oppringt 


Vi ringer deg gjerne for en uforpliktende samtale. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon