Text

Familie- og arverett


Familierett omhandler de lover og regler som angår ekteskapets inngåelse og oppløsning. Også ektefellenes formuesforhold og underholdsplikt ligger under familierett. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen familierett, og tilbyr forhandling, rådgivning og prosedyreoppdrag.


Når det kommer til arveoppgjør opplever mange at storfamiliens idyll slår sprekker da det ofte handler om økonomi, og for noen kan det handle om store verdier. I Norge er det meste i forbindelse med et arveoppgjør bestemt av norsk lov, og derfor kan det være smart å sette seg inn i regelverket.


Vi har god kunnskap og lang erfaring med arveretten, og dersom du behøver bistand med et arveoppgjør, kan vi hjelpe deg. Mange kommer til oss for å få hjelp i forbindelse med et arveoppgjør. Det kan både være arvelater som har spørsmål om hvem som har krav på arv, hva loven sier om samboerskap, forskudd på arv, hjelp til å sette opp testament, eller hjelp til arveplanlegging.


Dersom inntektsforholdene og sakens karakter tilsier det, kan vi utføre oppdrag under den offentlige ordningen med fri rettshjelp.


Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende samtale.

Text

Send oss en henvendelse 


Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Henvendelse
Feltet er påkrevd
Send
Text

Kontakt oss


Våre lokaler har en sentral beliggenhet i Storgata 2 i Gjøvik, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og rettslokalene i Gjøvik tingrett.


Advokatene Storgata 2 ANS

Storgata 2, 2815 Gjøvik

Tlf: 61 18 18 60

Faks: 61 18 18 65

Image
Medlem i Advokatforeningen
Googlemap
Text

Jeg ønsker å bli oppringt 


Vi ringer deg gjerne for en uforpliktende samtale. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon