Text

Erstatningsrett


Erstatningsretten omhandler vilkår for utmåling av erstatning. Erstatningskrav kan utløses fra mange ulike omstendigheter, men som hovedregel må det være lidt et økonomisk tap forårsaket av skade på person eller eiendom. I tillegg er det ofte et skyldkrav som må være oppfylt. I visse tilfeller kan det gis oppreisning uten at det foreligger et økonomisk tap. Feil, mangler, eller forsinkelser ved kjøp, kan også gir rett til erstatning eller prisavslag.


Mange har tegnet ulike forsikringer, og det finnes ulike ordninger for erstatning for pasientskade, voldsoffererstatning, mv. Vi bistår bedrifter, organisasjoner eller privatpersoner som krever erstatning, eller som har fått erstatningskrav mot seg. Som regel må kravet gjøres gjeldende innen rimelig tid, og venter man for lenge kan kravet være foreldet. Noen ganger er det nødvendig å gå til rettssak. Våre advokater har lang og bred erfaring innen erstatningssaker.


Dersom inntektsforholdene og sakens karakter tilsier det, kan vi utføre oppdrag under den offentlige ordningen med fri rettshjelp.


Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende samtale.

Text

Send oss en henvendelse 


Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Henvendelse
Feltet er påkrevd
Send
Text

Kontakt oss


Våre lokaler har en sentral beliggenhet i Storgata 2 i Gjøvik, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og rettslokalene i Gjøvik tingrett.


Advokatene Storgata 2 ANS

Storgata 2, 2815 Gjøvik

Tlf: 61 18 18 60

Faks: 61 18 18 65

Image
Medlem i Advokatforeningen
Googlemap
Text

Jeg ønsker å bli oppringt 


Vi ringer deg gjerne for en uforpliktende samtale. Obligatoriske felt er merket med * 

Form2
Navn
Feltet er påkrevd
Telefon
Feltet er påkrevd
E-post
Feltet er påkrevd
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon